Responsivt design

Kategori: Boligselskap

Produksjonsdato: 2017-04-28

Dette nettstedet er et eksempel på et nettsted for et borettslag eller et sameie. Som alle nettsider vi lager er siden konstruert for å fungere uansett skjermstørrelse. Den fungerer altså like godt på smarttelefoner som på skrivebords-PCer.

Toppmenyen gir tilgang til en kort presentasjon av boligselskapet («Om sameiet»), neste menyvalg lenker en side som presenterer styret med kontaktinformasjon, etterfulgt av diverse lenker til informasjon.Under («Praktisk informasjon») vil beborene finne brukerveiledninger til tekniske installasjoner som ventilasjonsanlegg og lignende. Her kan man også laste opp PDF-filer fra leverandørene av utstyret.

Siden er konstruert både for å finne informasjon (via toppmenyen og via søk), og til å fungerer som en nyhetskanal. Styret, og den eller de en administrator gir tilgansrettigheter til, kan skrive artikler som dukker opp på hjemmesiden til boligselskapet, med det nyeste innholdet først. Innhold kan videre kommenteres, eller man kan stenge kommentarfeltet dersom man primært ønsker å bruke nettstedet til å gi informasjon, ikke til diskusjon.

Alt som legges ut på siden er søkbart, slik at det er lett å finne igjen arkivert innhold.

Tilbud – basispakke fra kr. 150/mnd.

Basispakken består av følgende komponenter:

 • Nyhetssider (som en «Facebook-vegg» – men med god søkbarhet).
 • Mulig for beboere å abonnere på nyhetsbrev pr. epost (de får epost når det er noe nytt på nettstedet, slik at de ikke har behov for å besøke nettstedet for finne ut om det er lagt ut nyheter).
 • Så mange administrator kontoer som man ønsker.
 • Admin-modul med liste over seksjonseiere. Denne kan holdes oppdatert ved at en administrator oppdaterer opplysningene i et eget skjema for registrering av seksjoneseiere i admin-modulen.
 • Responsivt design – fungerer like godt på mobiltelefon.
 • Databehandleravtale og personvernerklæring i samsvar med GDPR.
 • All drift gjøres av oss, brukerstøtte inkludert – (såkalt: SaaS).
 • Kryptert forbindelse, sikker innlogging (https).
 • Grafisk formgiving basert på en eksisterende responsiv mal.
 • Forsiden viser primært beskjeder fra styret (som en Facebook-vegg) – med eller uten mulighet til å kommentere

Følgende faner finnes pre-definert i navigasjonsfeltet på toppen (styret kan velge bort de det ikke er behov for):

 • Om sameiet
 • Styret (presentasjon og kontaktinformasjon)
 • Vedtekter
 • Husordensregler
 • Praktisk informasjon
 • Årsmeldinger
 • Årsmøtereferater

Pris for basispakke som beskrevet over er kr. 150/måned eks. mva.. Domenenavn blir: «mittsameie.bolig-sameie.no» (der «mittsameie» byttes ut med det faktiske navnet på sameiet).

Tillegg

Domenepakke: Eget domenenavn («mittsameie.no», der «mittsameie» byttes ut med det faktiske navnet på sameiet),  koster kr. 120 eks. mva. ekstra pr. år. Dette forutsetter at ønsket domene er ledig. Vi hjelper deg med å sjekke tilgjengelighet og å velge domene.

Epost-pakke: Egen epost-adresse for epost til å fra ulike roller og personer i sameiet (for eksempel: «styret@mittsameie.no», «per.hansen@mittsameie.no») koster kr. 100 eks. mva. ekstra pr. år, for opp til 20 epost-adresser. Adressene settes normalt opp slik at de innkommende epost videresendes til en eller flere ordinære adresser (slik at man slipper å følge med i flere postbokser for å motta innkommende epost), men kan også leses disse epostene direkte med hvilket som helst epostprogram som støtter POP3 eller IMAP (for eksempel Outlook eller Thunderbird). For å sende epost slik at avsenderen har en adresse som slutter på «@mittsameie.no» må eposten man enten være innlogget direkte i postboken via POP3 eller IMAP, eller posten må sendes fra et eget skjema på nettstedet.

Grupper/Epost-lister: I tillegg til den epost-listen som inngår i basistjenesten (der alle abonnenter får tilsendt epost når en nyhet eller ny beskjed blir postet på forsiden), kan det opprettes en eller flere epost-lister, der epost kun sendes til en spesifikk gruppe personer (for eksempel: «hagelaget», «vaskeri-brukere», etc.) Kun de som tilhører den spesifikke gruppen mottar epost når nytt innhold er skrevet, og dette innholdet er bare tilgjengelig for gruppens medlemmer. En administrator kan opprette og slette grupper, og hver gruppe kan ha en egen administrator som kan føye til og slette medlemmer av gruppen. Denne tillegstjenesten koster kr. 200 pr. år, uavhengig av antall epost-lister (grupper).

Excel-import av seksjonseiere. Listen over kan oppdateres ved at administrator laster opp en oppdatert oversikt til webserveren i form ac et Excel-regeark. Dette koster fra kr. 120 eks. mva. ekstra pr. år. Denne prisen forutsetter at Excel-arket benytter vårt standardformat. Dersom Excel-import skal tilpasses eksport-formatet for forretningsførerers datasystem vil de påløpe tillegskostnader.

Vi diskuterer gjerne andre tilpasninger av nettstedet som dere måtte ønske.